Ny deckare

Sagt om Den som haver barnen kär:

"Wow, vilken debutroman! Viktoria Höglund har skrivit en av årets bästa böcker."
frokenmillaskanslaforbocker

"En rafflande bra debut! […] Som ett knytnävsslag i mellangärdet, en nagelbitare och en sån där bok när man ropar rakt ut emellanåt.”
zannasbokhylla

"Jag läser boken med andan i halsen och nästan hetsläser den. […] Jag längtar redan nu efter att få läsa nästa bok om Malin Dahl."
villivonkansbooks

"Obehaglig, oroväckande spänning på flera plan från första till sista sidan.”
Bok_stavligt

"Det är svårt att bilda sig en uppfattning om vem som har utfört bortförandena ända fram till slutet. […] Välskriven och mycket bra."
gunillas_bokhylla

Den som haver barnen kär

När en grupp förskolebarn ska räknas in under en vinterutflykt i Lill-Jansskogen i Stockholm saknas Simon. Men en tvååring kan väl inte bara försvinna? Inte mitt på dagen, inte från förskolan. Kanske har han följt efter ett papper som fladdrade i vinden, en boll i rullning, en hund på rastning? Eller gömt sig. På skoj, som barn gör. Timmarna går utan att Simon hittas. Paniken växer hos anhöriga och polisen står utan konkreta spår. Är Simon ens kvar i området? Eller är han bortförd? Av vem i så fall och varför?

Psykologen Malin Dahl kopplas in för att hålla krissamtal och stötta förskolepersonalen. Snart engagerar hon sig långt mer än någon hade förväntat sig, allra minst hon själv, och när fler barn försvinner kan hon inte längre backa.

Den som haver barnen kär är en psykologiskt inträngande spänningsroman om föräldraskap, barnlängtan och hur långt vi egentligen är beredda att gå för våra små.

Köp Den som haver barnen kär: Bokus | Adlibris | Akademibokhandeln