Böcker

Fasader

"… hennes första renodlade underhållningsroman är vass som en välgjord teveserie."
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

En påkostad resa. Ett välrenommerat konsultföretag. Framgångsrika och på ytan lyckliga människor – med fasader som är på väg att brisera …

Läs mer

Den som inget känner mer

"… helt klart en av höstens bästa spänningsromaner."
Frökenmillaskänslaförböcker

Den som inget känner mer är den tredje fullängdsromanen med psykologen Malin Dahl och en fristående uppföljare till Den som lämnas ensam kvar.

Läs mer

Den som lämnas ensam kvar

”Viktoria Höglund skriver mycket väl och extremt gripande om de döende personernas anhöriga. […] Hennes texter tar tag om hjärtat och kniper åt.”
Nisse Scherman, Deckarakademin

Den som lämnas ensam kvar är den andra fullängdsromanen med psykologen Malin Dahl och en fristående uppföljare till Den som haver barnen kär.

Läs mer

Oduglingen

”En spännande och pulshöjande kortroman […] Handlingen är dramatisk med ett oförutsägbart avslut. Rekommenderas varmt.”
brijreads

Oduglingen är en fristående kortroman om psykologen Malin Dahl. Tidsmässigt utspelar sig handlingen direkt efter Den som haver barnen kär.

Boken finns som ljudbok och e-bok.

Läs mer

Den som haver barnen kär

”Det är en imponerande debut, och den slutar dessutom på ett sätt som gör att man otåligt väntar på nästa bok i serien.”
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Den som haver barnen kär är en psykologiskt inträngande spänningsroman om föräldraskap, barnlängtan och hur långt vi egentligen är beredda att gå för våra små. Det är den första boken i serien om psykologen Malin Dahl.

Läs mer