Den som haver barnen kär – recensioner

Recensioner

”Det är en imponerande debut, och den slutar dessutom på ett sätt som gör att man otåligt väntar på nästa bok i serien.”

Lotta Olsson, Dagens Nyheter

”Inget våld och inget blod men spännande och drabbande så att det känns in i hjärtat blir det ändå.”

Bengt Eriksson, GOTA medier

"Wow, vilken debutroman! Viktoria Höglund har skrivit en av årets bästa böcker. […] … ett måste för alla som gillar en riktigt bra spänningsroman."

Frokenmillaskanslaforbocker

"Jag läser boken med andan i halsen och nästan hetsläser den. […] Jag längtar redan nu efter att få läsa nästa bok om Malin Dahl!”

Villivonkansbooks

"En rafflande bra debut! […] Som ett knytnävsslag i mellangärdet, en nagelbitare och en sån där bok när man ropar rakt ut emellanåt.”

Zannasbokhylla

"Att Viktoria Höglund har gjort ett fantastiskt fint avstamp i genren är det ingen tvekan om.”

Nisse Scherman , Deckarakademin

"Mycket att imponeras av, inte minst författarens sätt att etablera huvudpersonen Malin Dahl. […] Viktoria Höglund är ett författarnamn att lägga på minnet.”

Johannasdeckarhorna

"Läsaren får ta del av en djupare bild och de psykologiska aspekterna som livsöden och vad som driver en människa. […] Det är en drabbande berättelse som tar upp många viktiga ämnen.”

Oliviasdeckarhylla

"Nu kan jag inte mer än hoppas på ännu fler deckare med samma stuk från den här skickliga författaren."

Isabella Kilvéus, Östra Småland Nyheterna

"Tilltalande återhållsam när det gäller detaljer kring våldshandlingarna. […] Fokus ligger i stället stabilt och inte minst spänningsskapande på de inblandades känslor och på ett intrigbygge som överraskar på flera punkter.”

Gunilla Wedding, Norra Skåne